Activiteiten

Naast de wekelijkse repetities, is er ook ieder jaar weer een aantal activiteiten die wij als koor doen.

Etentje Restaurant ’t Schoolbord 

We zijn na de drukke feestdagen gezellig met het koor uit eten geweest in Restaurant ’t Schoolbord bij mboRijnland in Leiden. Lekker ontspannen bijpraten onder het genot van een heerlijk diner en een drankje.

Er werd heerlijk voor ons gekookt door studenten van de koksopleiding en alles werd netjes uitgeserveerd door de 2e-jaars- studenten van de opleiding Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw. Na afloop kregen we allemaal nog wat lekkers mee dat diezelfde middag was gemaakt door de bakkersstudenten.

Het was zeker voor herhaling vatbaar!

 

Bloembollenactie 2019

De bloembollenactie is weer van start gegaan!!!

Wil je je tuin straks weer “voorjaarsproof” hebben ingericht, dan raden we je zeker aan om bij een van onze koorleden bloembollen te kopen! Dat kan tot 19 september a.s.

Je hebt keuze uit tulpen, narcissen, hyacinten en blauwe druifjes voor maar 5 euro per zakje! Zo ziet je tuin er straks weer fleurig uit en bovendien sponsor je ons als koor! Super toch?! 

 

Seizoensafsluiting met BBQ

Na afloop van het koorseizoen, hebben we altijd een gezellige avond. Dit jaar was dat een heerlijke barbecue! Dank jullie wel, Marc en Jannie, voor de gastvrije ontvangst!